Locaties

Bergschenhoek

Op onze locatie in Bergschenhoek ontvangen wij u graag in een van onze twee kantoorruimtes in het Business Centre Lansingerland. Wij delen het kantoorgebouw met onder andere het Gemeentehuis Lansingerland. Bij binnenkomst wordt u ontvangen door een baliemedewerker en kunt u plaats nemen in onze wachtruimte. Hier kunnen ouders plaats nemen en gebruik maken van onze koffiehoek.

Gemeente Lansingerland

Bijles Nederlands biedt bijlessen aan in de gemeente Lansingerland. Hieronder vallen Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Rodenrijs, Rotte en Kruisweg. Doordat we naast de N209 liggen zijn we goed bereikbaar met de auto. Ook kunnen uw kinderen binnendoor rijden met de bijvoorbeeld de fiets om naar ons kantoor in Bergschenhoek te komen.

Berkel en Rodenrijs

In het Zuid-Hollandse Berkel en Rodenijs geven wij ook bijlessen. Doordat dit dichtbij ons kantoor in Bergschenhoek is gelegen heten wij u hier voor individuele bijlessen graag welkom. Ook werken wij samen met scholen in deze plaats.

Rotterdam

In de havenstad Rotterdam zijn wij op meerdere scholen actief. Hieronder vallen enkele basisscholen maar ook middelbare scholen. Ons kantoor in Bergschenhoek is goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Bovendien hebben we voldoende vrije parkeergelegenheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier

Op locatie of toch liever online?

Bijles Nederlands biedt fysieke bijlessen aan op één van onze locaties. Staat hier geen locatie bij u in de buurt bij? Dan kunt u natuurlijk ook altijd kijken naar onze Online lessen. Ook bieden wij bijlessen en begeleiding aan op scholen. Dit kan tijdens of na schooltijd plaats vinden.