Naast onze kantoorruime in Bergschenhoek hebben wij nog een kantoorruimte op de Sint Jozefschool in Schipluiden. Hier ontvangen we leerlingen uit omliggende dorpen. We hebben hier een aparte ingang voor onze leerlingen. Hierdoor kunnen bijlessen tijdens schooltijd en na schooltijd plaatsvinden. Ook is er een wachtruimte waar ouders eventueel plaats kunnen nemen.

Sint Jozefschool Schipluiden

Op de Sint Jozef basisschool in Schipluiden bieden we Nederlands bijlessen aan. Hier hebben we een aparte kantoorruimte met stille werkplekken voor individuele begeleiding en grotere ruimtes voor groepsbegeleiding. Het is een rustige school met een grote speelplaats en ruime parkeergelegenheid. Ook is er goed contact met de betrokken leerkrachten en de directie van de school.

Gemeente Midden-Delftland

Wij bieden ook Nederlands bijlessen aan in de gemeente Midden-Delftland. Hieronder vallen Den Hoorn, Maasland, Maasland, Schipluiden, ’t Woudt en De Zweth. Deze plaatsen liggen op een steenworp vanaf onze kantoorruimte. Kinderen kunnen dan ook vanuit deze omliggende plaatsen met de fiets naar de bijles komen.

Delft

Bijles Nederlands is actief op enkele middelbare en basisscholen in Delft. Naast scholen zijn we natuurlijk ook beschikbaar voor andere instanties in deze regio. Vanuit Delft is ons kantoorpand in Schipluiden goed bereikbaar. In slechts een kwartiertje rijden bent u er met de auto.

Den Hoorn

Ook in Den Hoorn ondersteunen wij leerlingen met hun Nederlands ontwikkeling in het primair en voortgezet onderwijs. Ook kunnen instantiesexpats uit deze regio bij ons terecht. Doordat Den Hoorn aan de andere kant van de golfbaan gelegen ligt, is dit een mooie route om fietsend naar Schipluiden te nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier